Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسنی بندپی گفت: برای تامین زمین سایت دوم دانشگاه صنعتی امیرکبیر آماده همکاری هستیم.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در بازدید از برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به ظرفیت های بالای این دانشگاه در حوزه‌های علمی و فناوری و تربیت نیروی انسانی، اظهار کرد: فارغ التحصیلان این دانشگاه به دنبال میز و استخدام دولتی نیستند؛ زیرا با راه اندازی اقدامات تکمیلی مانند برج فناوری، شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها در آن جمع شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینکه فردی صاحب فن باشد کافی نیست، جوانانی که به دنبال ایده پروری هستند نیاز به راهنمایی و مشاوره‌های علمی و فناوری دارند تا کسب و کارهای آنها شکل بگیرد.

محسنی بندپی با اشاره به اینکه اگر به جای رشد کمی در دانشگاه به فکر رشد کیفی دانشجویان فارغ التحصیل بودیم و ایده تبدیل به محصول می‌شد توسعه بیشتری را در کشور شاهد بودیم، گفت: رشد تکنولوژیک کشور در گرو ارتباط مستمر مراکز صنعتی با محافل علمی و دانشگاهی است.

بیشتر بخوانید: دانشگاه امیرکبیر در تمام رتبه بندی‌های دنیا وجود دارد/ فعالیت‌های علمی دانشگاه کاربردی می‌شود

وی به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: محققان دانشگاهی ماهواره‌های مخابراتی را در مدار قرار می‌دهند، چنین فناوری‌هایی از نیاز‌های فناوری که در کشور وجود دارد بالاتر است.

استاندارد تهران با اشاره به چالش موجود در کشور در زمینه تامین کاغذ کارت‌های ملی اظهار کرد: اعلام شد که کاغذ‌های این کارت‌ها در کشور قابل تولید نیست و ما با مراجعه به شرکت‌ها مشاهده کردیم که در کشور امکان تولید کاغذ‌های کارت‌های ملی وجود دارد.

محسنی بندپی تاکید کرد: کشوری که در همه ابعاد تحت فشار و تحریم قرار دارد باید نسبت به تقویت دانشگاه‌ها اقدام کند.

وی همچنین به بودجه‌های انقباضی در کشور اشاره کرد و گفت: بودجه سال ۱۳۹۷ تهران نسبت به اعتبارات سال ۹۶ به میزان ۵۶ درصد رشد منفی داشته و این در حالی است که ۱۷ درصد از جمعیت کشور در این شهر ساکن هستند.

محسنی بندپی گفت: نگاه استانداری به محافل دانشگاهی و هزینه کرد در این مراکز نگاه هزینه محور نیست و بلکه سرمایه‌گذاری است و در خصوص تامین زمین برای سایت دوم دانشگاه صنعتی امیرکبیر آماده همکاری هستیم و در این خصوص به زودی جلسه‌ای با مدیرکل منابع طبیعی استان برگزار می‌کنم.

کمبود فضای فیزیکی؛ چالش بزرگ دانشگاه امیرکبیر

در ادامه مراسم احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمبود فضای فیزیکی را از چالش‌های این دانشگاه نام برد و گفت: ما به دنبال سایت دوم دانشگاه هستیم.

 رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این بازدید تعداد دانشجویان این دانشگاه را بیش از ۱۴ هزار نفر ذکر کرد و افزود: ۵۰ درصد این افراد در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.

وی کمپ اصلی این دانشگاه را در خیابان حافظ دانست و بیان کرد: وسعت این دانشگاه ۱۰ هکتار است که نسبت به سایر دانشگاه‌های صنعتی قدیمی کشور کمتر است از این رو ما با کمبود فضای فیزیکی در این دانشگاه مواجه هستیم.

معتمدی کمبود فضای فیزیکی را یکی از چالش‌های این دانشگاه نام برد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری استانداری این چالش مرتفع شود.

وی با اشاره به وسعت دانشگاه‌های صنعتی کشور گفت: هر منطقه‌ای که در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد، دانشگاه‌ها در حفظ آن کوشا هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی دانشگاه امیرکبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۱۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال میرزایی رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر کشور اظهار کرد: از ابتدای سال، شاهد افزایش نرخ نهاده‌های تایر هستیم و با افزایش نرخ بیست درصدی در رینگ تایرهای سبک، تولید تایر در کشور نیز افزایش قابل توجهی یافت.

وی افزود: با افزایش تولیدی که در ماه‌های اخیر صورت گرفته است و با افزایش ۲۰ درصدی تولید در سال جاری، تمام نیازهای کشور را پوشش خواهیم داد.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: با افزایش تولید غیر از رینگ ۱۳ شاهد هیچ گونه التهابی در تقاضا و عرضه تایر در کشور نیستیم. حتی می‌توان گفت که مردم می‌توانند سایزهای بالاتر از ۱۵ را نیز زیر قیمت مصوب تهیه کنند.

وی اظهار کرد: برای رینگ ۱۳ نیز حجم تولید افزایش خواهد یافت و این التهاب از بین خواهد رفت. در زمینه خودروهایی چون پژو ۲۰۶ التهاب در اواخر سال گذشته از بین رفت.

میرزایی افزود: با توجه به حجم بالای تولید نباید برای مردم سهمیه ایجاد کنیم. باید بستری را ایجاد کنیم که مشتری به راحتی احراز هویت شود و محدودیتی نیز برای ایشان ایجاد نکنیم؛ مثلاً برای یک مسافر که به شهر دیگر آمده است نباید از وی کارت سبز بخواهیم. برای این سامانه کافی است که کارت ماشین و کارت ملی همراه خریدار باشد و قرار نیست که این محدودیت‌های بیش از حد را اعمال کنیم.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر تصریح کرد: معتقد هستیم اگر قرار به پایش است نباید شرایطی ایجاد کنیم که ثبت نام در سامانه‌ای انجام شود و هفته بعد به وی بگوییم که شما شرایط احراز یک تایر را دارید یا خیر؟ وقتی موجودی بازار مناسب است نباید نگران کمبود تایر باشیم زیرا هم تولیدات ما بالا و هم واردات مطلوب است. اگر قرار است ارز تولیدکننده را فراهم کنیم باید میزان فروش شرکت را نیز بالا ببریم.

وی اظهار کرد: نظر ما این است که شرایط سامانه باید به شکلی باشد که متوجه پایش نشود ولی در عین حال پایش هم انجام شود. دریافت کارت سبز و کد ده رقمی و استعلام از چهار سامانه برای دریافت یک لاستیک واقعاً کار صحیحی نیست. این در حالی است که با کد ملی و کارت ماشین به راحتی می‌توانیم استعلامات لازم را انجام دهیم.

میرزایی گفت: با توجه به اینکه حجم تولید در سه ماه گذشته افزایش یافته در زمینه تایر ۱۳ مشکل خاصی در روزهای آینده نخواهیم داشت.

کد خبر 6095611 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است